دانلود کتاب آموزش تعمیرات موبایل کلیک کنید
دانلود کتاب آموزش تعمیرات موبایل شماره 2 کلیک کنید
آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات موبایل کلیک کنید
کدی برای ریستارت گوشی در هنگام جستجو کلیک کنید
دانلود رایگان جزوه تعمیرات موبایل کلیک کنید
دانلود کتاب جذاب آموزش تعمیرات موبایل کلیک کنید
آموزش تعمیرات موبایل کلیک کنید آموزش تعمیرات موبایل کلیک کنید
, درخواست نمایندگی تعمیرات گوشی سامسونگ
, قیمت تعمیرات گوشی تاچ سامسونگ
, مرکز تعمیرات گوشی سامسونگ در اصفهان
نمایندگی تعمیرات گوشی سامسونگ در اهواز
, مرکز فوق تخصصی تعمیرات گوشی سامسونگ
, تعمیرات تخصصی گوشی سامسونگ در شیراز
, نمایندگی تعمیرات گوشی سامسونگ در تهران
, نمایندگی تعمیرات گوشی سامسونگ در مشهد
خمیر قلع و کاردک :
خمیری که به وسیله آن می توان آی سی ها را Reball کرد . به این طریق که آی سی را روی شابلون قرار داده و به وسیله کاردک این خمیر را روی پایه های آی سی مالیده و آن را یکدست می کنیم و سپس با حرارت پایه های جدید را برای آی سی ها می سازیم .
• ابزار اندازه گیری :
این ابزار برای چک کردن سلامت قطعات و همچنین برای اندازه گیری ظرفیت قطعات و همچنین پارامترهای سیگنال ها از دامنه و فرکانس سیگنال ها از این ابزار استفاده می کنیم که شامل دستگاههای زیر است :
1. مولتی متر دیجیتال :
در بخش تست قطعات با آن آشنا شدیم . این دستگاه همانطور که گفته شد برای اندازه گیری ظرفیت و تست سالم بودن خازن ، مقاومت ، دیود ، ترانزیستور ، سلف و ... استفاده می شود و بهتر است از نوع با تلرانس بسیار کم و دقیق باشد ، چون ولتاژها ، جریان ها و ظرفیت قطعات در گوشی های تلفن همراه از نوع بسیار دقیق است .
2. منبع تغذیه دیجیتال :
دستگاهی است که برای تولید ولتاژ DC برای روشن کردن گوشی و یا تست جریان کشی که بوسیله آن وضعیت گوشی های خاموش مشخص می شود ، بکار می رود . در انتخاب این دستگاه نیز باید بسیار دقت شود که ولتاژ خروجی آن ثابت باشد و کمترین خطای ممکن را داشته باشد چون همانطور که قبلا نیز گفته شد گوشی دستگاهی بسیار حساس و دقیق است و نوسان ولتاژ می تواند باعث خراب شدن بخش های مختلف آن شود . این دستگاه غالبا دو صفحه نمایش دارد که یکی مقدار ولتاژ و دیگری مقدار جریان را نمایش می دهد و مانند مولتی متر دو ترمینال و دو پراب به رنگ های قرمز ( مثبت ) و مشکی ( منفی- زمین ) دارد . همچنین غالبا سه ولوم برای تنظیم دارد که یکی برای تنظیم ولتاژ ، دومی برای تنظیم دقیق ولتاژ و سومی برای تنظیم جریان در حالت اتصال کوتاه ( Limited ) می باشد . از کاربردهای منبع تغذیه می توان به شوک دادن به باطری نیز اشاره کرد .
3. اسیلوسکوپ :
دستگاهی برای اندازه گیری دامنه(ولتاژ و جریان) و فرکانس سیگنال های متناوب که برای تعمیرات بسیار حرفه ای و تخصصی بخش آنتن بکار می رود . همانطور که قبلا گفته شد در بخش مخابرات دیدیم که حداقل فرکانس کارکرد موبایل در ایران 900 مگاهرتز است که فرکانس بسیار بالایی است و اسیلوسکوپی که این فرکانس را تحت پوشش قرار می دهد